Start

De Wildweg

Foto

Aan de zuidkant van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, aangrenzend aan het gedeelte “Holterberg” ligt de 6 persoons vakantiebungalow op het kleinschalige park “De Holterweide”.

De bungalow biedt ruimte aan 6 personen en is van alle gemakken voorzien. Naast een stijlvolle inrichting is er naast de algemene benodigdheden een kleuren tv, vaatwasser  magnetron en geluidsinstallatie aanwezig. Het huisje heeft 3 slaapkamers waarvan twee met stapelbed en een met tweepersoon boxspringbed. De verwarming is middels cv.

De woning ligt aan de rand van het park aan de openbare zandweg (Wildweg). U kunt dus zonder op het park te komen van en naar de woning. Naast de woning ligt een eigen grasveld met een aantal bomen van maarliefst 850 m2 . De erfscheiding bestaat uit een hoge haag waardoor u van een maximale privacy kunt genieten. Voor de woning ligt een deels overdekt terras. Vanzelfsprekend is er een tuinset aanwezig.


Foto                Foto


Het park

Zoals gezegd betreft het een ruim opgezet kleinschalig park. Naast een klein receptiegebouw en enkele kleine speelplaatsen zijn er verder geen voorzieningen aanwezig. Het is daardoor een prima vakantieplaats voor de echte rustzoeker en natuurliefhebber.

 


In de directe omgeving kunt u fantastisch fietsen en wandelen. Aan de zuidkant kunt u prachtig fietsen in het historisch en kleinschalige Twentse landschap van Markelo.

Aangrenzend aan noordzijde ligt het 5200 ha aaneengesloten Nationaal park de Sallandse Heuvelrug. Dit landelijke bekende heuvelachtige bos-/heidegebied kent vele fiets- en wandelroutes. De dorpen Holten en Hellendoorn zijn een bezoek meer dan waard. Om vanuit de auto te genieten kunt u de 10 km lange Toeristenweg gebruiken tussen Holten en Nijverdal.

De Toeristenweg wordt niet voor niets de mooiste weg van Overijssel genoemd.

Aan het begin en einde van deze weg liggen bezoekerscentra waar u van alles over de omgeving te weten kunt komen. Het bezoekerscentrum in Nijverdal is gratis toegankelijk en heeft ongeveer 120000 bezoekers per jaar. Ook met slecht weer kunt u zich hier prima vermaken.

 In de woning ligt een folderpakket en kaartmateriaal van de omgeving.